Regn och oversvammningar

Nar vi kom visade sig Ljubljana fran sin finaste sida med uteserveringar i solskenet och blommor vart an man tittade. Nu har det regnat konstant i en och en halv dag och helgoppet ar ett begrepp man inte kanner till i de har trakterna. Trots det hade vi en bra soft dag igar med spel och te pa schemat.

Idag var tanken att vi skulle ha tagit oss vidare till Bled men tyvarr sa har Therese matt daligt i natt och kanner att hon inte orkar ta sig vidare med taget. Vi stannar darfor tva natter till pa samma vandrarhem och myser till det ordentligt och hoppas att det blir battre snart. Forsranning i osregn ar nog anda inte sarsklit hippt. Sen far vi se om vi aker till Wien som planerat eller bokar om i Bled och skippar Osterrike (iland ar det kul att inte ha alla bokstaver pa tangentbordet, ost-errike ar definitivt ett stalle jag hade velat se!).

Men det ar inte bara de slovenska gatorna som svammar over, trevligt nog hade vi aven oversvammning pa toaletten igar nar avloppsvattnet kande for att byta riktning i roren. So tur var fixade personalen det snabbt men fy.. mindre trevligt!

Tillbaka till tekoppen och yatzybordet for oss samt lite fina soliga bilder av Ljubljana att njuta av i vantan pa battre tider!

Kommentarer
Postat av: jan lindblom

Hej på er

det va tråkigt att du mår dåligt therese men hoppas det går över snabbt, men det va ju gott att ni fick stanna på vandrahemmet ett par nätter till. kan ju vara skönt att vara inomhus när vädret är som det är hoppas det vänder snart. ni får ha det så bra många KRAMAR från oss pappa

2010-06-20 @ 09:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0