Uppdatering

Måste få testa och se vad min resekompanjon har för sig här i cybervärlden.
Reseplanerna går framåt och ryggsäcken är på plats. Femtio liter såg mycket mer ut för världen på väggen i affären än bredvid en sovsäck, skor, kläder, necessär, matpaket och andra nödvändiga saker som böcker, böcker och åter massa böcker. Detta kan bli en utmaning, men inget som inte går att lösa med mer eller mindre milt våld.
Armekniven som jag beställde samtidigt med väskan är åtminstonde liten och smidig! Det innebär även att vi inte kommer behöva öppna konservburkar med gatustenar.

Ytterligare ett Ica kort har blivit beställt med efter att jag såg att SEB tar ut 35 kronor i administrativ avgift varje gång man tar ut pengar i ett land som inte har euro, plus en valutaomvandlingskurs på 1,66 %. Det gör att Ica kortet tjänar in sig självt väldigt snabbt då vi ska åka genom många länder. Men tyvärr så är nog Turkiet och Istanbul ute ur planerna igen. Två resdagar för en väg skulle det resultera i dvs fyra resdagar totalt av tio. Men vi får se vad tågbiljetter kostar att lösa direkt på stationerna längs vägen, det kanske är superbilligt och då kanske vi kan unna oss en tur till vad som verkar vara en väldigt vacker och spännande stad! Charmen med tågluff som resesätt är ju trots allt spontaniteten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0